Palvelut Taloyhtiöille

Taloyhtiöiden
putkiremontti

Toteutamme taloyhtiöiden putkiremontit kokonaisurakointina Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella. Tilaa esite tai maksuton putkien kuntoarvio taloyhtiöönne.

Taloyhtiöiden putkiremontti ammattitaidolla

Uponor koti kumppanit

Tarjoamme asiakaslähtöistä ja ammattitaitoista taloyhtiöiden putkiremontti ja linjasaneerausurakointia. Toteutusmallimme on kokonaisurakointi. Teemme urakat purku- ja asennustöistä loppusiivouksiin aina ammattitaidollaaikatauluista kiinni pitäen. Tarjoamme linjasaneerausurakoita tilaajan tai taloyhtiöiden omiensuunnitelmien mukaan tai halutessasi saat meiltä myös täydellisen paketin, joka sisältää työnsuunnittelusta toteutukseen, unohtamatta laadunvarmistusta. Talossa voi asua koko työn ajan lähes normaalisti.

Ennen oli yleisesti tapana purkaa ja uudelleenrakentaa asuntojen pesu- ja keittiötilat kerros- ja rivitalojen linjasaneerausten yhteydessä. Rakennusten alkuperäiset putkikuilut avattiin ja vanhat putket purettiin pois. Uudet putkilinjat rakennettiin pääsääntöisesti vanhoihin, usein tiili- tai betonirakenteisiin hormeihin vanhojen putkien tilalle. Tällainen työtapa teki asumisen remontin aikana kiinteistössä mahdottomaksi. Muutenkin työmentelmät olivat melko vaivalloisia ja aikaa vieviä.

Noin kymmenen vuotta sitten alkoi yleistymään nykyisenkaltaiset ratkaisut ja työmenetelmät. Tällä hetkellä valtaosa kerros- ja rivitalojen linjasaneerauksista toteutetaan niin kutsutulla kevyellä menetelmällä. Varsinaisia rakenteita ei enää avata, vaan uudet putket ja sähkökaapelit asennetaan koteloihin ja alaslaskettavien kattorakenteiden sisään. Talossa voi asua koko työn ajan lähes normaalisti. Asuntojen pesu- ja keittiötilat ovat käytettävissä koko työn ajan lukuun ottamatta muutamaa lyhyehköä veden katkosta.

Huomioitavaa linjasaneerausta suunniteltaessa

Linjasaneerausta suunniteltaessa tulee selvittää myös lämmitysverkoston kunto. Lämpöjohdot on yleensä rakennettu mustasta teräsputkesta. Tällaisen putken turvallinen käyttöikä oikeissa olosuhteissa on parhaillaan yli 50 vuotta. Lämmitysverkoston muut varusteet, kuten patteriventtiilit sekä linjasäätö- ja sulkuventtiilit ovat kuitenkin huomattavasti lyhytikäisempiä. Tyypillisesti linjasaneerauksen yhteydessä uusitaan kaikki lämmitysverkoston venttiilit. Lisäksi verkostolle suoritetaan uusien venttiilien avulla perussäätötyö. Perussäätötyön tarkoituksena on tasapainottaa lämmitysverkosto, jolloin kaikkialla rakennuksessa on tasainen lämpö, eikä yli- tai alilämpöä esiinny. Tämä lisää merkittävästi rakennuksen asumismukavuutta ja energiatehokkuutta.

Nykyään on yleistä päivittää myös atk- antenni- ja datajärjestelmä. Talon sähköverkon kunto on myös syytä kartoittaa ja suorittaa tarvittavat uusimiset. Myös sähkö- ja datakaapelit asennetaan taloon nykyisiä rakenteita rikkomatta pinta-asenteisina.

Sähköremontti onnistuu kätevästi ja kustannustehokkaasti Taloyhtiöiden putkiremontti ja linjasaneerauksen yhteydessä.

Putkiremontin yhteydessä on mahdollista myös tehdä tarvittaessa peruskorjaus kylpyhuoneelle tai keittiölle. Kaikkia talon pesuhuoneita ei kuitenkaan tarvitse saneerata putkiremontin yhteydessä, vaan voidaan valita mukaan vain remontin tarpeessa olevat tilat.

Kun valitset meidät talonne remontin toteuttajaksi, valitset Vaasan johtavan linjasaneerausurakoitsijan.

Toteuttamamme kohteet
vuodelta 2020

Toteutamme vuosittain 6-8 kpl kerros- tai rivitalon linjasaneerausta. Vuonna 2020 toteutimme kuuden kerrostalon linjasaneerauksen. Nämä kohteet olivat melko tyypillisiä toteutustavoiltaan.

Alkuvuonna toteutimme saneeraukset kohteissa As Oy Vaasan Suvikartano sekä As Oy Raastuvankatu 51, Vaasa. Molemmisa kohteissa uusittiin kaikki käyttövesijohdot sekä asennettiin taloon uudet antenni-, atk- ja valokuitukaapeloinnit. Lisäksi asuntojen sähkön ryhmäkeskukset uusittiin. Kevätkesällä vuorossa olivat As Oy Vaasan Koulukatu 21 sekä As Oy Vöyrinkatu 20, Vaasa. Käyttövesiputkien uusimisen lisäksi Koulukadulla uusimme porrashuoneen lattia- ja seinäpinnat. Myös näihin kohteisiin uusittiin antenni- atk- ja telejärjestelmät.

Vielä ennen joulua saimme valmiiksi kohteet As Oy Sala-ampujankatu 2 ja As Oy Salmipuisto 6. Molemmat kohteet sijaitsevat Vaasassa. Tyypillisten toimenpiteiden lisäksi Salmipuistossa uusittiin  sähkön tonttikaapeli, pääkeskus sekä asuntojen mittarikeskukset.  Sala-ampujankadulla tehtiin mittavat yleisten pesu- ja saunatilojen saneeraus.

Lisäksi lukuisia kohteita vuosien varrelta. Kerromme halutessasi lisää referensseistämme!

Ota yhteyttä tai
pyydä tarjous putkiremontistasi

Matti Riihimäki - EE-PEE LVI-asennus Oy

Matti Riihimäki

toimitusjohtaja | projektinjohto
tarjouslaskenta taloyhtiöt

Tilaa esite tai putkien
maksuton kuntoarviointi.

  Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja tietosuojaselosteestamme.

  EE-PEE LVI-asennus Oy - logo retina

  Olemme isokyröläinen perheyritys. Tarjoamme talotekniikka-alan palvelut niin uudis-, kuin saneerauskohteisiin, ammattitaidolla. Toteutamme kansankielellä putkiremontteja kokonaisurakkana omakotitaloista aina isoihin kerrostaloihin. Uudisrakennusten LVI-urakointi kerros-, rivi,- ja omakotitaloihin on myös meille tuttua.

  Uponor koti kumppanit

  Omakotitalot

  Timo Riihimäki
  yrittäjä | projektinjohto
  myynti omakotitalot

  Taloyhtiöt

  Matti Riihimäki
  toimitusjohtaja | projektinjohto
  tarjouslaskenta taloyhtiöt

  Laskutustiedot

  Laskut ensisijaisesti verkkolaskuna osoitteeseen:

  Operaattori:
  OpusCapita Solutions Oy

  Verkkolaskutusosoite:
  003725558799

  Välittäjän tunnus:
  E204503

  Sähköpostilaskut:
  eepeelviasennus.FI.P.123352-7@docinbound.com

  Paperiset laskut osoitteeseen:
  EE-PEE Lvi-asennus Oy
  PL 47825
  00063 LASKUNET

  Copyright © 2020 EE-PEE LVI-asennus Oy | Tietosuojaseloste | Sivuston suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Pasi Tuomaala