Omakotitalot: 040 4115563

Taloyhtiöt: 041 5436445

Palvelut omakotitaloihin

Omakotitalojen
putkiremontti

Toteutamme omakotitalojen käyttövesiputkiremontit ja lämpöjohtoverkoston putkiremontit Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella. Tilaa esite tai maksuton putkien kuntoarvio omakotitaloonne.

Huolettaako
putkien kunto?

Uponor koti kumppanit

Tarjoamme paikallisen urakoitsijan kotisi remonttiin. Olemme pohjalainen putkiremonttien osaaja vuosien kokemuksella. Toteutamme asiakaslähtöisen putkiremontin kotisi tarpeet huomioiden. Toteutamme omakotitalojen käyttövesiputkiremontit ja lämpöjohtoverkoston putkiremontteja Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Uponor Oy:n kanssa ja olemme Uponor-koti kumppani. Toteutamme remontit käyttäen erittäin laadukasta Uponor Oy:n Unipipe komposiittiputkijärjestelmää.

Käyttövesiputket ovat ne putket, joita käytetään rakennuksessa talous- ja juomaveden jakamiseenhanoille. Noin 30-40 vuoden ikäisissä rakennuksissa on käyttövesiputket toteutettu pääasiassa kupari- tai galvanoidulla teräsputkella. Tällaisten putkien turvallinen käyttöikä on noin 30 vuotta. Lisäksi yllämainittujen ikäisissä omakotitaloissa käyttövesiputket on usein asennettu rakenteidensisään, joten esimerkiksi pieniä vesivuotoja ei heti havaita. Pahimmassa tapauksessa vuotohavaitaan vasta, kun talon rakenteet ovat jo pahasti kastuneet. Lisäksi putkiston kaikki varusteet, kuten hanat, sulku- ja säätöventtiilit sekä varolaitteet ovat usein huonokuntoisia.Joten vaikka putket kulkisivat pinta-asennettuina näkyvillä, voi vesivuodon ilmaantuessa sulkuventtiileiden epäkunto aiheuttaa mittavat vahingot.

Putkiremonttia ei kannata pelätä. Vuosien aikana menetelmien kehityttyä putkiremontti on varsin vaivaton toimenpide omakotiasujalle. Työ kestää n. 3-5 työpäivää remontin laajuudesta riippuen.

Käyttövesiremonttien kustannukset ovat kohteesta riippuen 5000-10 000 €, joten se on edullinen panostus kotisi tulevaisuuteen.

Milloin putkiremontti on ajankohtainen?

Lämmitysverkosto eli patterilinjat kulkevat usein talon rakenteiden sisällä piilossa. Tästä syystä näiden käyttökuntoa on haastava arvioida. Etenkin lattiassa kulkevat patteriputket saattavat altistuamaasta nousevalle tai muulle ulkoiselle kosteudelle. Tämä aiheuttaa putken ulkopintaan korroosiota.Tällainen tilanne on erittäin suuri riski putkien kunnolle ja voi aiheuttaa putkivuotoja, joita eipystytä näkemään. Pahimmillaan lämmityskauden ulkopuolella kaikki patterit saattavat valuavuotokohdista tyhjäksi lattioiden alle. Lisäksi on melko yleistä, että lämpöjohtoverkostossa on pieniä havaittuja vuotoja, jotka annetaan vuodesta toiseen valua esimerkiksi ämpäriin. Ämpäri käydään aika-ajoin tyhjentämässä ja putkiverkostoon lisätään vettä vuotaneen tilalle. Tällainen toiminta aiheuttaa ajan kuluessa putkiensyöpymisen sisäpinnoiltaan sekä verkoston likaantumisen ja sakkaantumisen. Mikäli tilanne on päässyt näin pahaksi, on ainoa hyvä vaihtoehto rakentaa tilalle uudet komposiittiputkilinjat. Samassa yhteydessä on suositeltavaa uusia myös lämmityspatterit. Uusissa pattereissa on huomattavasti korkeampi hyötysuhde kuin vanhoissa levypattereissa. Lämpöjohtoverkostoremontin kustannukset ovat kohteesta riippuen 10 000-20 000 €.

Onko sinun kotisi saavuttanut 30-40 vuoden iän tai oletko havainnut talosi putkistoissa kuvaamiamme vikoja tai oireita?

Remontti ei jää rahasta kiinni. Ota meiltä remonttiisi edullinen rahoitus. Muista myös hyödyntää kotitalousvähennys, jopa 4500 €!!

Hoida hankintasi vaivatta
OP:n rahoituksella.

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

 • Rahoitus 2 500–50 000 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 6,95%*.
 • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
 • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 08/20), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

OP lainalaskuri taulukko

Ota yhteyttä tai
pyydä tarjous putkiremontistasi

Timo Riihimäki - EE-PEE LVI-asennus Oy

Timo Riihimäki

yrittäjä | projektinjohto
myynti omakotitalot

Antti Nyrhinen - EE-PEE LVI-asennus Oy

Antti Nyrhinen

myyntiedustaja
myynti omakotitalot

Tilaa esite tai putkien
maksuton kuntoarviointi.

  Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja tietosuojaselosteestamme.

  EE-PEE LVI-asennus Oy - logo retina

  Olemme isokyröläinen perheyritys. Tarjoamme talotekniikka-alan palvelut niin uudis-, kuin saneerauskohteisiin, ammattitaidolla. Toteutamme kansankielellä putkiremontteja kokonaisurakkana omakotitaloista aina isoihin kerrostaloihin. Uudisrakennusten LVI-urakointi kerros-, rivi,- ja omakotitaloihin on myös meille tuttua.

  Uponor koti kumppanit

  Omakotitalot

  Timo Riihimäki
  yrittäjä | projektinjohto
  myynti omakotitalot

  Taloyhtiöt

  Matti Riihimäki
  toimitusjohtaja | projektinjohto
  tarjouslaskenta taloyhtiöt

  Laskutustiedot

  Laskut ensisijaisesti verkkolaskuna osoitteeseen:

  Operaattori:
  OpusCapita Solutions Oy

  Verkkolaskutusosoite:
  003725558799

  Välittäjän tunnus:
  E204503

  Sähköpostilaskut:
  eepeelviasennus.FI.P.123352-7@docinbound.com

  Paperiset laskut osoitteeseen:
  EE-PEE Lvi-asennus Oy
  PL 47825
  00063 LASKUNET

  Copyright © 2020 EE-PEE LVI-asennus Oy | Tietosuojaseloste | Sivuston suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Pasi Tuomaala